Iz Grada Osijeka oglasili su se o zdravstvenom stanju Ivice Vrkića

gradonacelnik.hr

Sredinom svibnja iz osječke Gradske uprave izvijestili su kako se osječk gradonačelnik Ivan Vrkić postupno oporavlja od kardiokirurške operacije izvedene 18. travnja u Zagrebu, a uskoro ga očekuje rehabilitacija u jednom od specijaliziranih centara. Do nedavno je ta objava bila jedina službena objava o zdravstvenom stanju gradonačelnika Vrkića.

Iz Ureda gradonačelnika za Glas Slavonije kažu kako je gradonačelnik na oporavku u Krapinskim toplicama, što je i najavljeno, te kako oporavak teče dobro i kako je “ljudski i profesionalno” da se čovjeku dopusti taj oporavak.

“Ured gradonačelnika Osijeka od zadnjeg priopćenja javnosti 14. svibnja 2019., nije obavještavao javnost o novim detaljima oporavka gradonačelnika Vrkića, budući da novih detalja u načelu nema, oporavak teče normalnim tijekom i nema nikakvih promjena koje bi bile od interesa javnosti. Naime, kako je u spomenutom priopćenju i najavljeno, gradonačelnik se oporavlja od operativnog zahvata u rehabilitacijskom centru. S obzirom na to da je oporavak individualne naravi, prerano je za procjenu datuma povratka gradonačelnika Ivana Vrkića na njegovu dužnost u Kuhačevu 9. Do tada ga sukladno zakonu mijenjaju u svim poslovima i radnim obvezama, njegovi zamjenici Boris Piližota i Žana Gamo”, ističu iz Ureda gradonačelnika.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI