Hrvoje Bujas: “Pustite nas da radimo”

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Predsjednik Udruge Glas Poduzetnik Hrvoje Bujas gostovao je na RTL Televiziji gdje se dotaknuo ideje o neradnoj nedjelji.

“Stav udruge Glas poduzetnika (UGP) jasan je zadnjih godinu dana koliko otkad postoji UGP. Mi smo izričito protiv bilo kakvih zabrana, protiv regulacija. Mi smo ovako i onako preregulirana država. Dapače, smanjiti regulacije, deregulirajte sustav kako bi poduzetništvo prodisalo i kako bismo mi svi skupa prodisali. Svaka zabrana rada nedjeljom povlači čitav niz minusa, problema, pad prometa, pad prihoda. Moje pitanje vladajućima je – Želite li va da Hrvatska ide naprijed, da BDP raste, da zapošljavamo više ljudi ili vi želite da jednostavno dođe do smanjivanja BDP-a i da zapošljavamo što manje ljudi? Ako želite, da nastavimo, pustite nas dovraga da radimo. Pustite nas da radimo”.

Također je komentirao i izjave Zorana Milanovića koji smatra da je ovo “predizborni trik”.

“Mogu se složiti s predsjednikom. Ako vi 10 dana prije izbora pričate o nečemu da biste se na neki način umilili nekome, onda je jasno da je to vezano s tim. Pazite, ova tema će doći na Sabor kako god, a Sabor je taj koji u Hrvatskoj donosi zakone, tek na jesen, tamo u devetom mjesecu. Zašto onda potežete tu temu praktički 10 dana pred izbore, doista nema potrebe”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI