GRAD KUPIO KULENA ZA GOTOVO TRISTO TISUĆA KUNA! Je li mesnica gradonačelnikova i tko je još omastio brk u cijeloj priči?

U posljednje tri godine je u Gradu Županji na suhomesnate proizvode potrošeno 284.290,15 kuna, a navodno je prikriveni vlasnik mesnice As iz koje su nabavljeni kulen, kulenove seke i kobasice županjski gradonačelnik i bivši zastupnik HDZ-a Davor Miličević koji se oglušio na pitanja o ovoj temi, prenosi Telegram.

Problem se javlja jer za nabavu ovih suhomesnatih proizvoda nije bio upućen poziv za javnu nabavu, a trebao je s obzirom na to da je iznos bio veći od 70 tisuća kuna.

Čistoća i Stanobiro su dvije tvrtke koje su u stopostotnom vlasništvu Grada, a također su kulen nabavljale iz spomenute mesnice. Dječji vrtić Maslačak iz Županje, koji je postao poznat po tome što je na početku ove školske godine odbio upisati malenog Šimuna u vrtićku grupu zbog fizičkog nedostatka, iz mesnice As je nabavljao svinjetinu, junetinu i dimljenu slaninu.

Javio se Ilija Jelović koji govori kako je on vlasnik mesnice te je potvrdio da se u vrijeme lokalnih, parlamentarnih i predsjedničkih izbora  izborni stožer HDZ-a nalazio u prostorijama mesnice.

Kulen se dijelio, osim po ministarstvima, i igračima NK Graničar čiji je predsjednik gradonačelnik Miličević. U mesnici je trenutno zaposlen gradonačelnikov brat, a ranije je bila i njegova kći. Hoće li se Davor Miličević ipak oglasiti u vezi kulena i izjasniti oko vlasništva mesnice, tek ćemo doznati.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI