General Glasnović žestoko: ‘Novca ima za Srpske Novosti i žderačinu državnih službenika, ali za njih ne!’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

General Željko Glasnović putem svog Facebook profila skrenuo je pažnju na ono što općenito u sportu, a posebno kada se to odnosi na ‘male’ sportove nedostaje – novac.

Uz video sa malim sportašima, Glasnović je prozvao vladajuće garnitute ustvrdivši kako nemaju nikakav osjećaj za nacionalne prioritete.

”Dok različite (neojugoslavenske) nevladine udruge crpe stotine milijuna kuna iz državnog i gradskog proračuna ‘mali’ športovi ostaju bez lipe. To je najbolji dokaz da vladajuće garniture nemaju nikakav osjećaj za nacionalne prioritete. Hrvatski poreznik plaća performanse netalentiranih budala, (npr. ‘predstava’ Slovenskih onanista Via Negativa u Zagrebačkom MSU). Novca ima za Srpske Novosti i žderačinu državnih službenika a mladi ljudi koji se bave borilačkim vještinama ostaju na margini društvenih prioriteta. SRAMOTA.”, napisao je Glasnović, dok mu je  jedan od pratitelja odgovorio:

”Generale, okupatorskoj Bandi i je cilj mlade Hrvate protjerati, kada više ne smiju JAME sa tijelima Hrvata zatrpavati. Pa vi to jako dobro znadete.”

Uz ovaj veliki problem kojega su svi svjesni, a zbog čega pate naša djeca, Glasnović se dotakao i prozivki od strane ljevice a koje su vezane za nadolazeći Hod za život na koji se osvrnuo i predsjednik Milanović prilikoM posjete tvornici oružja HS Produkt u Karlovcu gdje je obišao proizvodne pogone tvrtke.



“Hod za život, to je inicijativa koja se bori protiv pobačaja. Koju vodi žena koja je radila za Human Rights Watch”, odgovorio je Milanović na upit da komentira hoće li se Hod za život, kako nagađaju neki mediji, održati dan prije parlamentarnih izbora.

“Kada mi netko nakon 20 godina vodi Hod za život onda se pitam gdje si ti bila, gospođo ili sestro”, kazao je Milanović.

”Prva zadaća antifa nakaza: razaranje obitelji. Postepeno pod krinkom demokracije uvode nam rodnu distrofiju, sodomiju i seksualizaciju djece. Prerušeni Titojugendi nikada neće priznati da je Bog napravio Adama i Evu a ne Adama i Stevu. Da li mladi socijalist Bernie (bivši ministrant) zbilja vjeruje da je penisu mjesto u probavnom traktu muškarca?”, oštro je i bez zadrške komentirao Glasnović svjestan onoga što nažalost nije svjestan ni naš predsjednik, a to je da je Hod za život upravo ono što i naziv govori ‘za život’, a ne hod protiv pobačaja. Oni koji godinama sudjeluju u Hodu za život ispunjeni su saznanjem kako je upravo njihovo sudjelovanje u Hodu za život promijenilo i spasilo brojne živote i to je jedino što je bitno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI