GDJE JE DANAS VIDOŠEVIĆ? Povukao se iz medija, okrenuo se obitelji i novom biznisu

Marko Lukunic/PIXSELL

Kako smo ranije izvještavali, prije par dana Nadan Vidošević je trebao iznijeti svoju obranu, ali zbog odsustva jednog od sudaca i dalje je na čekanju stavljeno suđenje.

Nadan Vidošević se tereti da je kao šef HGK izvlačio novac iz institucije. Vidošević se priključio HDZ tijekom ratnih 90-tih, a njegovu karijeru je financirala rodbina iz Kanade.

Kada pogledamo njegovu imovinu, uistinu je napravio pravo malo carstvo. U posjedu ima kuću u susjednoj Bosni i Hercegovini te imanje u okolici Kupresa. Na popisu se također nalaze poljoprivredna zemljišta, ušteđevina, automobili, razni udjeli u ostalim tvrtkama.

U Dubrovniku posjeduje kuću, dok u Medulinu ima građevinsko zemljište. Iako je mu dosta imovine blokirano, Vidošević ne miruju – registrirao je planinski dom u Gorskom kotaru.

Posjetitelji na tom imanju mogu vidjeti tri drvene kućice okružene jezerom, kućicama za kuhanje i roštilj, a postoje i ostali sadržaji razonode. Vidošević je vlasništvo nad tri jadranske nekretnine prebacio na svoju kćer, a zadnje u nizu bogatog popisa pridružila se nekretnina u Nemiri pored Omiša. Vile su dostupne za iznajmljivanje na internetskim stranicama te se cijene kreću oko 1500 kuna po danu.Dakako, otkad traje ovo suđenje Nadam Vidošević se povukao iz lupa javnosti i pokušava što je više moguće biti van očiju javnosti te je posvećen svojoj obitelji, a mnogi prijatelji i moćnici koji su bili dio njegovog života prije suđenja, danas to više nisu.

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI