EMOTIVNI OPROŠTAJ OD OMILJENOG LIJEČNIKA: Najdraži doktore, napravili ste za mene moguće i nemoguće, zahvaljujući Vama postala sam mama

Brojne pacijentice ginekologa dr. Maria Kernera, o čijoj su smrti vijest primile jučer, u nevjerici pišu emotivne poruke oproštaja od omiljenog liječnika.

Na društvenim mrežama poliklinike na kojoj je vijest o njegovoj smrti objavljena nižu se izrazi sućuti i žaljenja.

“Ne mogu vjerovati. Počivao u miru. Najdraži doktore, napravili ste za mene sve moguće i nemoguće. Zahvaljujući Vama postala sam mama. Iskrena sućut obitelji. Otišao je jedan divan čovjek! Nedostajat ćete doktore jako! Hvala Vam!”, napisala je iskreno jedna pacijentica dok su ga druge redom nazivale najboljim liječnikom uz duboku sućut njegovoj obitelji.

Vijest o smrti doktora Kernera, kojeg  pacijentice pamte kao staloženog i stručnog, a suradnici kao velikog prijatelja i suradnika, priopćila je na svojim društvenim mrežama Poklinika Medifem.

“U dubokoj boli javljamo da nas je jučer napustio naš veliki prijatelj i suradnik, vrstan stručnjak, divan čovjek, doktor Mario Kerner. Ljubazan, pun empatije, staložen i stručan, dr. Kerner je ostavio neizbrisiv trag kako kod svojih pacijenata tako i kod svojih suradnika. Sjećanje na na dr. Kernera živjet će s nama svakodnevno kroz sve što nas je naučio i zauvijek ćemo biti zahvalni što smo ga imali. Počivao u miru”, napisali su kolege.



Kerner je od 1999. godine bio zaposlen na Klinici za ginekologiju i porodništvo KB Sveti Duh.

Kao predavač sudjelovao je u različitim poslijediplomskim tečajevima trajne edukacije ginekologa u Republici Hrvatskoj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI