DOMOVINSKI POKRET GUBI JOŠ JEDNOG ČLANA: Robert Pauletić ne želi više biti dio stranke

Ivo Cagalj/PIXSELL

Turbulentno stanje u Domovinskom pokretu još traje, a od srijede 11. kolovoza ni Robert Pauletić više nije član stranke, piše N1.

Na svojem je Facebook profilu objavio da se službeno odlazi iz stranke.

“Adio, Domovinski pokrete! Danas sam se službeno iščlanio iz Domovinskog pokreta. Nije tajna da već mjesecima uopće ne sudjelujem u radu stranke, ali dosad sam barem formalno još bio član. Sad ne želim više biti ni to”, napisao je Pauletić i dodao:


“Smeta mi, naime, što mediji prenose neke moje reakcije na politička zbivanja nazivajući me članom Domovinskog pokreta. Pogotovo u svjetlu zadnjih zbivanja.

Domovinski pokret bio je JEDINA stranka u kojoj sam bio u životu. Povjerovao sam u vizije bivšeg predsjednika Miroslava Škore i stekao novo političko iskustvo zbog kojeg mi nije žao.Uglavnom, sumnjam da ću ikad više postati član ijedne političke stranke. Hvala svim ispravnim članovima Pokreta (prepoznat će se) na zajedničkoj političkoj priči!

Što se mene tiče, završavam s ovom epizodom, prilično razočaran u ono u što se DP na kraju pretvorio. Pitanje koliko će vremena desnici trebati da se oporavi od ovog debakla.

A sad adio, i tko zna kad i tko zna gdje.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI