CRTEŽ PODJELE BiH KOJI JE TUĐMAN ISCRTAO NA JELOVNIKU 1995: Ona srednja podebljana linija kojim se BiH dijeli na dva djela između Hrvatske i Srbije njegov je pravi lik

Ivo Komšić, ugledni sveučilišni profesor, ratni član Predsjedništva Republike BiH iz reda hrvatskog naroda te aktivni sudionik pregovora u Daytonu, objavio je knjigu pod nazivom “Tuđmanov haški profil – Udruženi zločinački poduhvat na BiH”, čija se promocija očekuje u jesen ove godine.

Ivo Komšić, u svojoj političkoj karijeri bio je četiri godine gradonačelnik Sarajeva, a danas je politički aktivan kao predsjednik Unije socijaldemokrata BiH.

U svojoj akademskoj karijeri 2010. izabran je za dekana Filozofskog fakulteta u Sarajevu. Objavio je velik broj znanstvenih i stručnih radova u domaćim i stranim časopisima, s kojima i danas surađuje.

Ovo je prvi Komšićev intervju za hrvatske medije, koji je dao u povodu objave knjige kojom se, zapravo, više i ne preispituju Tuđmanove političke odluke, nego se analizira njegov kontroverzni politički profil.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…



Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI