BRAT FILIPA ZAVADLAVA UKRAO PUŠKU Ispred policijske postaje otuđio ju je od muškarca koji je tada doživio srčani

I dok Filip Zavadlav čeka suđenje zbog trostrukog ubojstva, njegov brat Stanislav, zbog kojeg je navodno i ista počinio, opet je došao u ruke policije.

Naime, kako javlja Slobodna Dalmacija, 22-godišnjak je prijavljen za kazneno djelo teške krađe jer je ukrao lovačku pušku. To se pak dogodilo kada je 72-godišnji vlasnik oružja doživio srčani udar i prilikom istoga pao na tlo.

Stanislav mu je pritom prišao, uzeo pušku pa je najvjerojatnije prodao, ignorirajući muškarca kojem je očito trebala pomoć.

Zanimljivo je i kako je za mlađim Zavadlavom policija tragala punih mjesec dana. On je naime pušku, poluautomatsku pušku Beretta Al 391 Urika 2, ukrao 6. kolovoza u 8.15 na zemljanom parkiralištu ispred Policijske uprave splitsko-dalmatinske sa sjeverne strane, dok je 72-godišnji A. V. ležao bez svijesti pokraj svoje Toyote Yaris, stoji u izvješću policije.

A. V. je tog jutra krenuo u Policijsku upravu produžiti dozvolu za držanje i nošenje ove puške koja mu je služila za lov. Čitavoj situaciji svjedočilo je nekoliko ljudi, a muškarac je i snimljen prilikom krađe, no uhićen je tek 1. rujna na području Kopilice.



Priveden je na Općinsko državno odvjetništvo u Splitu, ali ga je sudac istrage pustio da se brani sa slobode.

Podsjetimo, Stanislav se bori s ovisnošću i već se nekoliko puta neuspješno liječio. Nedavno je pak samovoljno izašao iz terapijske zajednice, a i odselio se s očeve adrese pa je potraga za muškarcem i potrajala toliko.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI