BRANIO ŽENU OD POMAHNITALIH HULIGANA, PREBILI SU GA ŽELJEZNIM ŠIPKAMA: ‘Samo sam branio čast svoje supruge, i opet bih’!

Davor Puklavec/PIXSELL

Huligana je uvijek bilo i uvijek će ih nažalost biti, no što mora nekoga prisiliti da se fizički obruši na starije osobe koje se ne mogu obraniti i to ničim izazvani. Jedan takav strašan incident dogodio se Puljanki Tangri Burić koju su nasred ceste dok je išla po lijekove verbalno napala dvojica huligana govoreći joj svakakve gadosti, a njenog su supruga ‘ubili’ od batina jer ju je došao braniti.

Branio ženinu čast

“Najprije dvojica,a zatim još četvorica počela su me tući bejzbolskim palicama i nekim željeznim šipkama samo zato što sam branio svoju ženu od njihova napada. Moja žena je cijeli moj svijet i jako se volimo i poštujemo. Kad sam čuo da su je dvojica huligana napala nasred ulice, odmah sam izašao iz stana kako bih obranio njezinu čast. Sa mnom je izašao i naš 17-godišnji sin koji je priskočio u pomoć. Sve se odvijalo kao u akcijskom filmu i samo želim da se ti huligani udalje s ulice i da nikad više nikog ne napadnu, a posebno ne starije ljude. Ispričao je to još u šoku Puljanin Tihomir Antić (69) za 24 sata.

Srećom, Tihomir je u tučnjavi prošao s lakšim ozljedama. Podsjetimo, istarska policija je u srijedu reagirala nakon što su dvije muške osobe verbalno napale ženu, nakon čega je pristigao njezin suprug kojeg su muškarci napali.

“Policijski službenici pronašli su dvije osobe koje se dovode u vezu sa sukobom te se nastavlja tragati za preostalim sudionicima događaja”, izvijestila je policija.Od pretrpljenog straha nesretna žena se sva tresla, rekavši kako je mirno šetala cestom kada su je u jednom trenutku počeli psovati i pričati joj svakakve grozote, na što je ona reagirala kazavši im da ih može biti sram da starijoj ženi takve stvari govore. A onda su oni na to dodali: “Ko’ te j**e!” Čak je jedan krenuo prema jadnoj ženi da će je udariti no srećom ga je ovaj drugi zaustavio. Kaže kako se branila svojim kišobranom i nekako pobjegla prema kući. Sva u šoku suprugu je ispričala ovaj nemili događaj.

Tihomir, s kojim sam više od 30 godina, moj je heroj. Bio je ranjavan u ratu u ruku i glavu. Ranjen je kraj Zadra i u Hercegovini, ali je sve izdržao i danas je uz mene i naših četvero djece”, rekla je žena čvrsto grleći svog spasitelja.

Tihomir se na to nasmiješio i nastavio priču o napadu. Kad je izašao tražiti huligane, vidio ih je da izlaze iz obližnje trgovine.

“Kad su izašli, pitao sam ih zašto su mi napali ženu i tu je nastao kaos. Udario sam jednog, a drugi je imao bocu od piva koju je bacio prema meni, ali je promašio. Bili su puno mlađi od mene, no nisam se bojao. Takvim osobama treba jednom stati na kraj da ne napadaju puno starije od sebe. Jedan je otrčao po svoju ekipu koja je bila u blizini i došla su još četvorica. Nisam bježao. Samo sam sinu rekao da ode jer su i njega počeli tući. Došla su još četvorica noseći u rukama palice. Nisam se dao, uzvraćao sam koliko sam mogao. Međutim, bili su jači i udarali su me s leđa, po glavi, nosu… Dobio sam udarac željeznom palicom u glavu. Neke žene koje su bile na ulici su vrištale, čuo sam. Osim vidljivih ozljeda po glavi zadobio sam manji potres mozga. Nije mi žao jer sam branio svoju Tangru i opet bih”, ispričao je Tihomir.

Netko je, dodaje, odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. U bolnici je bio zbrinut te je pušten na kućnu njegu

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI