BEROŠ PROŠAO PORED POLICAJCA KOJI JE KRVARIO? ‘Nije bilo naznake da treba pomoć’

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Slučajni prolaznici koji su se zatekli na Markovom trgu prvi su priskočili u pomoć ranjenom policajcu ustrijeljenom pred zgradom Vlade, a zaposlenica trgovine koja je pomogla ozlijeđenom uspjela je zaustaviti sanitetski prijevoz koji je nakon toga zbrinio 31-godišnjaka.

Svjedokinja nemilog događaja nakon toga obratila se okupljenim novinarima te izjavila kako je ljuta na ministra zdravstva Vilija Beroša. Kako je izjavila, Beroš je bez zaustavljanja prošao u autu.

“Prošao je u automobilu u trenutku kad su stavljali policajca na nosila”, izjavila je ljutito zaposlenica trgovine navodeći kako nije ni zastao. Upitana je li sigurna kako je to bio Beroš, potvrdila je nekoliko puta.

”Osobno nisam vidio krv, niti da se ikome pruža hitna pomoć ili da je bilo kakvo urgentno hitno zbivanje” iznio je pak Beroš svoju verziju priče na konferenciji za tisak Stožera civilne zaštite potvrdivši da je bio na Markovom trgu nakon ranjavanja policajca.

“Prolazio sam u automobilu kada je ranjena osoba… Sada to znam, a tada to nisam znao, bila ukrcavana u automobil Hitne pomoći, bila je prekrivena dekom”, opisao je Beroš.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI