Hrvati u Frankfurtu na nogama: Dolazi Kikaš sa svojim filmom ‘Nisam se bojao umrijeti’

Nena Kieron

Nakon uspješne njemačke turneje u gradovima: Stuttgart, Karlsruhe, Berlin, poznati hrvatski iseljenik i domoljub ANTON KIKAŠ u petak 20.siječnja 2017. godine , stiže u Frankfurt, gdje će biti prikazan njegov film „Nisam se bojao umrijeti“, čiji je redatelj Jakov Sedlar ”, a koji govori o Kikaševoj domoljubnoj misiji 1991. godine.na početku Domovinskog rata

Organizator Kikaševa gostovanja u Frankfurtu i prikazivanja filma je “Hrvatska zora – Vinko Kolobarić”, koji pozivaju sve iseljenike da u što većem broju nazoče njemačkoj premijeri još jednog Sedlarovaog domoljubnog filma, koja će se održati u svečanoj dvorani Hotel “Sandelmuehle, na adresi An der Sandelmühle 35, 60439 FRANKFURT am Main s početkom u 18.00 sati.

– Pozivamo sve naše iseljenike da se odazovu u što većem broju i pogledaju ovaj film o nezaboravnoj 1991. godini i jednom domoljubnom iseljeniku koji se nije bojao umrijeti za svoju domovinu. To je svima dobro poznati gospodin Anton Kikaš, naš iseljnik iz Kanade koji i danas ponosno svjedoči o svijetlim danima novije hrvatske povijesti, pozivaju organizatori iz Hrvatske zore- Vinko Kolobarić- Frankfurt na večerašnju frankfurtsku premijeru Sedlarova filma “Nisam se bojao umrijeti”.

Hrvatski iseljenici iz okolnih gradova : Russelsheima, Mainza, Wiesbadena, Hanau, Offenbacha, Bad Homburga,Kelkheima, Mannheima, već su najavili svoj dolazak u Sandelmühle, u Frankfurt, jer Kikaš i njegov film postaju jedno povijesno štivo za generacije koje dolaze. A koliki je zaista interes iseljenih Hrvata moglo se najbolje vidjeti na dosadašnjim njemačkim projekcijama ovog domoljubnog filma.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI