HREBAK SE POŽALIO NA ONO ŠTO JE DOŽIVIO: ‘Pa imaju li moja djeca prava, mogli su doći pred moj ured prosvjedovati’

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Skupina prosvjednika protiv covid-potvrda jučer je prosvjedovala ispred stana bjelovarskog gradonačelnika Darija Hrebaka.

On se na to osvrnuo na svom Facebook profilu gdje je bio poprilično ljut.

“Ima tko savjet kako smiriti malu djecu od 4 i 7 godina i što im reći kad ti prosvjednici dođu pjevati i paliti svijeće pred prozor obiteljskog doma i zvati njihovog tatu!?

Srećom, trajalo je 10 minuta i nije bilo vulgarno.

Mislim da bi primjerenije i korektnije bilo da su došli prosvjedovati ispred mog ureda u gradskoj upravi. Shvaćam prava na slobodu i na prosvjed, ali svatko bi trebao znati da na ovaj način uznemiruje i moju malu djecu koji su premali da bi išta razumjeli, moje članove obitelji koji nemaju veze i ne moraju plaćati kaznu što se ja bavim politikom.



Imaju valjda i oni neka svoja prava!?

Ali da netko ne bi krivo shvatio, i dalje sam ponosan da smo se izborili za zemlju demokracije u kojoj su i ovakve stvari dopuštene i svatko ima mogućnost izraziti svoje mišljenje pa i pred mojim vlastitim vratima.

Danas su najveći liberali u Hrvatskoj, do jučer veliki konzervativci, socijalisti ili populisti. Isti ti su prije korone smatrali da je liberalizam najveće zlo i da slobodu, multikulturalnost, tolerantnost i pravo na različito mišljenje treba ograničiti, a sve društvene “anomalije” strogo penalizirati.

Dobrošli u liberalnu demokraciju, nadam se da ćete se i nakon završetka pandemije zalagati za slobodu govora i prosvjede po svim temama, a ne samo za pravo da nosite virus u sebi!”, napisao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI