HRABRA POLICAJKA IZ PULE OPISALA DRAMATIČNE TRENUTKE SPAŠAVANJA: ‘Bila sam uznemirena, to je uvijek delikatno, smirivala ga dok nije došla hitna pomoć

Foto: Screenshot Nova TV

Policajka Stefani Orbanić iz PP-a Pula spasila je desetomjesečnu bebu koja se nalazila u užarenom automobilu.

Dječak u dobi od 10 mjeseci ostavljen je sam u auto koje je bilo zaključano. Njegov su plač oko 14 sati čuli prolaznici koji su odmah pozvali policiju.

Dijete je tijekom dana primilo infuziju te je u popodnevnim satima otpušteno iz bolnice s ocem. Majka djeteta nalazi se u policijskoj postaji. Dolazi iz Sjeverne Makedonije i ima 28 godina.

“Kroz otvoreni prozor rukom sam posegnula unutra i s unutarnje strane otvorila stražnja vrata. Ušla sam u automobil i istu stvar napravila s prednjim vratima. Potom sam dijete uzela u naručje i smirivala ga do dolaska hitne pomoći. Dijete je bilo vidno uznemireno, plakalo je i bilo je znojno”, rekla je  Stefani Orbanić  policajka koja je spasila dječačića, Dnevnik Nove Tv.

“Bila sam uznemirena, takve situacije s djecom su uvijek delikatne, treba postupati s pažnjom. Sada su se emocije malo slegnule pa je dobro”, poručila je Orbanić.Građanima poručuje da ne ostavljaju djecu u vozilima tijekom vrućina. Ako građani zamijete da je dijete ostalo samo u užarenom vozilu, preporučuje se da zovu policiju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI