HRABRA ISPOVIJEST ŽUPANIJSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIKA WAGNERA: Jedino se ja usudim reći: ‘Bajić je najveće zlo DORH-a’

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 11. studenoga , a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Pozadina priče oko prodaje Fortenove! “Nije on šeik ni šeikov prijatelj! On je četvrta klasa poslovnog čovjeka!” Lažni šeik za Todorićevo carstvo!

Zbog slučaja Fortenova slijede novi obračuni i razotkrivanja: Premijer sada mora u konačni obračun s ruskim igračima!

Dvojbe oko vođe stranačke desnice: Šef razmišlja i o izbacivanju Anušića iz HDZ-a.

Hrabra ispovijest županijskog državnog odvjetnika Nikše Wagnera! Jedino se ja usudim reći: Bajić je najveće zlo DORH-a! “On je veza s dubokom državom i mimo zakona vlada i kao  umirovljenik, što mora zaustaviti ministar pravosuđa”.Prvi put insajderska istina! Grbin nema snage da išta loše kaže o svom mentoru: Milanović će svojim stavom o Ukrajini potpuno uništiti SDP!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI