HOROR NA PRUZI! Poginuli roditelji dvoje djece: Dječaci i dalje ne znaju da su zauvijek ostali bez roditelja

Željka (39) i Nebojša (46) Milosavljević iz Laćarka su poginuli, a njihova dvojica sinova od osam i 11 godina ozlijeđeni su kada je automobil “Ford Focus”, u kome su bili, udario vlak kod Šapca pri povratku sa odmora u Banji Koviljači.

Stravična nesreća dogodila se u subotu u 10.55 između naselja Štitar i Petlovača. – Milosavljevići su se iz Banje Koviljače, u kojoj su bili na odmoru, vraćali u Laćarak, a kada su došli do prijelaza na kojem nema rampe, ali postoji semafor, umjesto da se zaustave, nastavili su put i vlak se zabio u njih, piše Kurir.

“Strojovođa je pokušao zaustaviti vlak, ali nažalost, automobil nije uspio prijeći prugu. Scena je bila jeziva, vlak je vukao automobil 40 metara, a onda je sletio u livadu, rekao je sugovornik Kurira. Svjedoci nesreće naveli su da su djeca svo vrijeme bila svjesna, a da su u pomoć pritrčali kada su čuli jezivi prasak.

Svjedoci su zatekli jeziv prizor, obezglavljeno tijelo žene ležalo je u travi, dok je muškarac za volanom bio živ još kratko i izdahnuo. Njihova dva maloljetna sina bila su svjesna na zadnjem sjedištu, teže povrijeđeni i u šoku.

“Iz automobila se čula vriska i zapomaganje dječaka, zapomagali su i dozivali pomoć. Jadni mališani, gledali su kako im mama i tata ginu. Od siline udarca, njihova majka je ispala iz automobila i na mjestu poginula, dok je otac ostao zarobljen u olupini automobila, bio je živ nekoliko minuta ali je ubrzo umro. To je bilo jezivo gedati, kao scene iz horor fimova,  rekli su svjedoci.



Za medije su progovorili baka i djed nesretnih dječaka. “Naši unuci ne znaju da su zauvijek izgubili oca i majku, oni misle da su im roditelji u komi i da će ponovno biti sretna obitelj kada izađu iz bolnice”, rekli su za Kurir.

Na sreću, djeca su dobro i oporavljaju se od zadobivenih ozljeda, obojica su smještena na Dječju kliniku u Tiršovoj u Beogradu i maloprije smo zvali bolnicu da pitamo kako su”, rekli su Živorad i Biljana, koji su izgubili sina Nebojšu i snahu Željku.

“Kako su neki od svjedoka nesreće rekli, moj sin je počeo prelaziti prugu i kada je ugledao vlak, valjda je pomislio da neće stići pa je krenuo automobilom unazad. U tom trenutku pomislio je na djecu, da ih sačuva”, govori neutješni otac koji je ogorčen što je za ovu nesreću saznao iz medija.

Za Nebojšu i Željku prijatelji, poznanici, susjedi imaju samo riječi hvale, kao i za cijelu obitelj Milosavljević. Nebojša je radio u jednoj građevinskoj firmi, dok je Željka bila zaposlena u jednoj tvornici stočne hrane. Bračni par bit će sahranjen danas u 13 sati na seoskom groblju u Laćarku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI