‘HOD ZA ŽIVOT’ U SUBOTU U ZAGREBU: Obustavlja se tramvajski promet središtem grada, a tramvaji prometuju izmijenjenim trasama

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Zbog održavanja sedmog “Hoda za život”, u subotu tramvaji neće voziti središtem Zagreba, objavili su iz ZET-a. “Hod za život” održat će se pod geslom “Život je zakon”. Građani će se okupiti u 11 sati kod HNK i potom hodati za zakonsku i svaku drugu zaštitu nerođenog djeteta, njegove majke, oca i cijele obitelji, najavili su organizatori.

Tako će se od 10,30 do 13,30 sati obustavljen tramvajski promet llicom od Ulice Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićevom i Ulicom Franje Račkog, preko Zrinjevca, te Frankopanskom i Savskom sjeverno od Vodnikove.

Tramvajske linije 6, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera:

Linija 6: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Sopot.

Linija 11: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva – Glavni kolodvor – Draškovićeva – Vlaška – DubecLinija 12: Ljubljanica – Ulica grada Vukovara – Držićeva – Šubićeva – Dubrava.

Linija 13: Kvaternikov trg – Trg žrtava fašizma – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Ulica grada Vukovara – Žitnjak.

Linija 14: Zapruđe – Savska – Vodnikova – Glavni Kolodvor – Draškovićeva – Mihaljevac.

Linija 17: Prečko – Savska – Vodnikova – Glavni kolodvor – Ulica kneza Mislava – Borongaj.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI