HERMAN POZIVA NA ZAJEDNIŠTVO: Oglasio se i gubitnik te mu čestitao na pobjedi

Završeni su unutarstranački izbori u HDZ-u. U metropoli je prema očekivanjima pobijedio Mislav Herman koji je bi i favorit premijera Plenkovića.

Mislav Herman osvojio je 3341 glas dok je njegov protukandidat Pavo Kostopeč dobio 1931 glas članova zagrebačkog HDZ-a.

Izborni pobjednik se nakon svega zahvalio svim članovima na Facebooku.

“Zahvaljujem svim članicama i članovima koji su izašli na izbore te poklonili povjerenje našem timu, jer ovo je pobjeda tima.

Pozivam zagrebački HDZ na zajedništvo i predani rad kako bismo na idućim lokalnim izborima, kada god oni bili, preuzeli odgovornost za vođenje grada Zagreba.



Od danas je Zagrebački HDZ jedinstvena snaga u kojoj za svakog člana ima mjesta”, napisao je Herman uz fotograiu svog izborenog tima.

Poruku je nešto nakon ponoći poslao i izborni gubitnik Pavo Kostopeč.

“Izbori su završeni i rezultati kompletirani. Čestitke timu Mislava Hermana na izboru za predsjednika i potpredsjednike Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba.

Čestitke i svim drugim izabranim dužnosnicima u vodstvima 17 odbora gradskih četvrti. Posebna čestitka našem direktoru kampanje Hrvoju Validžiću na ponovnoj pobjedi za predsjednika Odbora gradske četvrti HDZ-a Gornje Dubrave.

Čestitke i svima drugima koji su sudjelovali u ovom izbornom natjecanju. Zahvaljujem se cijelom svom timu na hrabrosti, stvorenom timskom duhu, nesebičnom radu i samoodricanju. Zahvaljujem se svakom od 1931 članice i člana zagrebačkog HDZ-a koji su nam dali svoje povjerenje za našu viziju zagrebačkog HDZ-a.

Hvala i svim drugim stranačkim kolegicama i kolegama koji su nam poklonili vrijeme i pažnju. Posebno zahvaljujem našim volonterima te svima onima koji su na različite načine sebe ugradili u ovu kampanju, a vjerujem da će se tu mnogi pronaći.

U konačnici hvala i predstavnicima medija, koji su korektno i sa značajnim interesom pratili cijelu kampanju”, poručio je Kostopeč.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI