HERMAN OPTUŽIO TOMAŠEVIĆA DA ZAPOŠLJAVA PODOBNE, A NE SPOSOBNE: ‘To je ozbiljni knock down Tomaševiću, a vidjet ćemo je li knock out’

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman komentirao je smjene u Holdingu. Smatra kako su smijenjena dva člana uprave koja su imenovana na nezakonit način i da su njihova imenovanja trebala ići kroz Skupštinu.

“Ovo je još jedan događaj u nizu nove gradske vlasti koji dokazuje kako je to ekipa bez znanja i vizije i potrebnih kvalitetnih kadrova. To je osnova svega”, rekao je Herman.

Pita se gdje su ti kvalitetni ljudi ako tri mjeseca nakon preuzimanja vlasti imaju ovako velike probleme.

“Na problem u Holdingu mi smo upozorili prvi, napustili smo tu sjednicu jer se prvi puta dogodilo da nitko iz Holdinga nije podnio izvješće o poslovanju. Postavili smo pitanje ima li problema, imamo informacije kako su dva člana Uprave dali ostavke, a gradonačelnik je jasno rekao da to nije istina. Danas smo opet vidjeli da gradonačelnik nije govorio istinu, da postoji ozbiljan šum u komunikaciji između Gradske uprave, gradonačelnika i uprave Holdinga. Ponovno sposobni ne dolaze na prvo mjesto, nego podobni”, optužuje Herman.

Ne zna zbog čega je pukla suradnja osim onoga što je pročitao u medijima.



“Radi se sve ono što se u predizbornoj kampanji govorilo da se neće činiti, a to je da se na ključna mjesta stavljaju podobni, a ne sposobni”, kazao je te ponovio kako su još u četvrtak dobili informaciju da je dvojac koji je danas i službeno otišao iz Holdinga ponudio ostavke.

Smatra da je to velika pljuska Tomaševiću.

“To nije pljuska, nego šaka u glavu gospodinu Tomaševiću. To su bili prvi članovi Uprave koje je izabrao kao ljude od osobitog povjerenja, da sredi situaciju u Holdingu. Imenovao ih je mimo procedure i to je ovako završilo. To je ozbiljni knock down Tomaševiću, a vidjet ćemo je li knock out”, zaključuje, prenosi N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI