HDZ se ruga i ismijava Miroslava Škoru: ‘Jandroković te pregazio ko plitak potok na sučeljavanju’

Predizborna kampanja u punom je jeku, sučeljavanja i teške riječi pa i niski udarci su sve češći. Tako se HDZ na svojoj Facebook stranici pohvalio nedavnim sučeljavanjem u studiju Večernjeg lista kad su se sučelili glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković i vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

HDZ je poprilično oštro i podrugljivo komentirao to sučeljavanje pa su napisali:

“Vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro otkrio nam je danas novu koaliciju, onu Kolinde Grabar-Kitarović, Andreja Plenkovića i, kako je rekao, njegovog ,,trabanta” Gordana Jandrokovića”, napisali su iz HDZ-a na svojoj službenoj Facebook stranici i dodali:

“Zašto se HDZ-ov glavni tajnik tako zamjerio Škori, jasno je svakom tko je u srijedu pratio njihovo sučeljavanje na Večernji TV.

‘Trabant’ Jandroković pregazio je tada Škoru i napravio od njega malog političkog patuljka od čega se Škoro, evo, ne oporavlja već četvrti dan i u svojim izjavama upada iz greške u grešku, a nad kojima se zgraža čitava hrvatska javnost.A samo dan prije samodopadni ,’lider’ desnice hrabrio se i pozivao ostale na stadion i sučeljavanje pred publikom. Od srijede mu to više ne pada na pamet”, poručili su iz HDZ-a.

Zasigurno nas do kraja kampanje 3. srpnja očekuje još puno ovakvih prepucavanja s jedne i hvale s druge strane od svih aktera političke scene u borbi za naklonost birača.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI