HDZ-ovcima ZASMETAO PREDSJEDNIKOV MODNI IZRIČAJ: Pojavio se u trapericama i bez kravate

Na nedavno obilježenoj svečanoj 29. obljetnici ustrojavanja 9. gardijske brigade Vukovi i istoimene motorizirane bojne uz ministra Tomu Medveda nazočio je i predsjednik Zoran Milanović. Komentirajući taj događaj HDZ-ovci se dotiču predsjednikova modnog izričaja.

“Odijelo pokazuje koliko ti je, ili nije do nečega stalo, on se na obljetnici ustroja Vukova pojavio u trapericama, bilo bi primjerenije da je obukao odijelo”, zapazili su kritični HDZ-ovci koji su primijetili da je uz kaput i traperice predsjednik na ovaj događaj odjenuo bijelu košulju, i to bez kravate.

Inače, obilježavanje je počelo svetom misom za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje. Položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a središnja svečanost održala se u vojarni brigade. Kroz 9. gardijsku brigade prošlo je preko 5000 pripadnika iz Like, Rijeke, Primorja te s Kvarnera i otoka, a u obrani Hrvatske život je dalo 56 pripadnika, dok je njih 211 ranjeno. U svojem govoru Milanović je istaknuo kako Hrvatska danas mora biti moderna, dobra i naša država.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI