HDZ ODGOVORIO OPORBI: ‘Jedino čemu se oporba može radovati je skora ljetna stanka, jer će njihove destruktivne blamaže u sabornici prestati’

Foto: Twitter/HDZ

Nakon što je oporba tražila da se u Hrvatskome saboru raspravlja o povjerenju ministru vanjskih i europskih poslova Gordanu Grliću Radmanu, HDZ je na Twitteru odgovorio oporbenih zastupnicima kako je sabornica bila prazna.

“Rasprava o ‘inicijativi’ oporbe, a oporbeni dio sabornice – prazan! Već smo navikli da na glasovanju petkom jedva ‘uspiju’ skupiti 2/3 zastupnika iz svojih redova. No, sada su odlučili ići korak dalje – potpuno nestati! A tek je – četvrtak”, stoji u objavi.

“Jedino čemu se oporba može radovati je skora ljetna stanka, jer će njihove destruktivne blamaže u sabornici – barem na neko vrijeme – prestati”, ističe HDZ.

“Sutra ćemo, s njima ili bez njih, obraniti ministra i dati povjerenje novom potpredsjedniku Vlade Olegu Butkoviću i novom ministru financija Marku Primorcu. Čvrsto držeći političku stabilnost, nastavljamo odgovorno obavljati svoj posao i činiti sve za dobrobit građana”, objavili su iz HDZ-a na Twitteru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI