HDZ MU JEDVA DOČEKAO SPUSTITI! ‘Milanović je u Madridu podvio rep, bio je frajer a doživio debakl’

Foto: Cropix

125 za proširenje NATO-a – uz Milanovića su ostali jedino Beljak i Radnička fronta, napisali su iz HDZ-a na svojoj Facebook stranici nakon što je Hrvatski sabor izglasao većinom glasova zakone o potvrđivanju protokola uz Sjevernoatlantski ugovor o pristupanju Švedske i Finske.

Jedva su dočekali spustiti Milanoviću podsjetivši da  je predsjednik Milanović rekao kako će “nazvati izdajnikom svakoga tko bude glasao za primanje Švedske i Finske u NATO” i “svakoga tko popije kavu s njim ili s njom”.

“Tako je prije samo koji mjesec ‘prijetio’ Milanović. Nakon što je Hrvate u BiH zloupotrijebio za svoje prijetnje ‘blokadama’ – u Madridu je podvio rep. Glumeći frajerstvo, doživio je na kraju – teški debakl”, ocijenili su iz HDZ-a.

To, dodali su, pokazuje i gotovo jednoglasna potpora koju su zastupnici u saboru iskazali ulasku dviju saveznica u NATO, za što se vlada RH otpočetka zalagala. “Čak ni Milanovićevi mališani iz Mosta nisu glasovali protiv ratifikacije. Nedosljednom Milanoviću sada jedino preostaje popiti kavu s Beljakom, Lenartom i Peović”, poručili su iz HDZ-a.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI