Hasanbegović tvrdi: “Glas za HDZ glas je za Pupovca”

screenshot

“Plenković je putem svojih partijskih ispostava poslao kandidate koji se moraju predložiti. Na kraju je i s tim pomeo pod, pozvao svoje izvršitelje i rekao: ‘Dečki ovo je lista!'”

U TV studiju Večernjeg lista sučelili su se kandidati desnice i desnog centra za EU parlament na izborima 26. svibnja – HDZ-ov Tomislav Sokol, Mostov Miro Bulj, Ladislav Ilčić u ime Hrvatskih suverenista te Zlatko Hasanbegović iz Neovisnih za Hrvatsku.

“Vi ste organski nastavak Milanovićeve Vlade”, poručio je Sokolu zastupnik Hasanbegović i dodao: “Vladinu većinu drži Milanovićev ćato.”

Hasanbegović je, kako piše Večernji list, pojasnio i kako je nastala HDZ-ova lista kandidata za EU parlament.

“Plenković je putem svojih partijskih ispostava poslao kandidate koji se moraju predložiti. Na kraju je i s tim pomeo pod, pozvao svoje izvršitelje i rekao: ‘Dečki ovo je lista!’”

Potom je i dodao ironično: “Zastupnik Neovisnih u EP-u će ponuditi svim ovim dragim ljudima asistentska mjesta… Glas za HDZ glas je za Milorada Pupovca, za Vrdoljaka. Hrvatski narod ne traži ujedinjavanje već autentične ljude”, rekao je Hasanbegović.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI