HASANBEGOVIĆ SPREMA POTRES NA POLITIČKOJ SCENI! Blok za Hrvatsku priključit će se Domovinskom pokretu

Screenshot

Nakon odlaska Miroslava Škore s mjesta šefa Domovinskog pokreta pojavila se vijest da Zlatko Hasanbegović i službeno ulazi u Domovinski pokret kojem će pridružiti i svoju stranku ‘Blok za Hrvatsku’.

Hasanbegović je jedan od istaknutijih neformalnih članova Domovinskog pokreta koji je između ostalog odradio dio posla u Škorinoj kampanji za gradonačelnika.

Uz to, Hasanbegović je potpredsjednik saborskog kluba Domovinskog pokreta, a ovaj simboličan formalni čin daje do znanja kako itekako ozbiljno shvaća svoju budućnost u toj stranci.

Hasanbegović je “Blok za Hrvatsku” osnovao nakon što je neuspješno pokušao preuzeti stranku “Neovisni za Hrvatsku” koju je osnovao s Brunom Esih.

U stranci je došlo do raskola kada su Hasanbegović i Esih održali dva različita stranačka sabora u isto vrijeme čime je svako na svoju stranu pridobio dio članova. Usprkos tome Hasanbegović je napustio stranku i osnovao novu koju će se sada izgleda priključiti Domovinskom pokretu.



Hasanbegović je za Večernji list rekao kako ne vidi nikakav raskol u Domovinskom pokretu jer su se kako kaže “povukla dva zastupnika”, a vodstvo pokreta je ostalo isto.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI