HAK O HAKERSKOM NAPADU: ‘Intenzivno radimo na otklanjanju posljedica, molimo za strpljenje i zahvaljujemo na podršci’

Foto: Pixabay, HAK

Nakon hakerskog napada na Hrvatski autoklub u utorak, i dalje se nastavlja raditi na otklanjaju posljedica, kazali su iz HAK-a u srijedu.

“U odnosu na jučerašnje stanje, sa zadovoljstvom javljamo kako su u funkciji mrežni portal https://revijahak.hr/ i usluge naše tvrtke kćeri HAK Rent-a-car, koje su svim korisnicima dostupne putem mrežnih stranica https://hak-rentacar.hr/hr/. Sve relevantne informacije u vezi hakerskog napada objavljivat ćemo do daljnjeg na našim Facebook stranicama (https://www.facebook.com/hak1987/) i na mrežnom portalu https://revijahak.hr/“, rekli su u HAK-u.

“Informacije o stanju u cestovnom prometu, kao i jučer, i danas se nastavljaju pružati javljanjima izvjestitelja Hrvatskog autokluba u Drugi program Hrvatskog radija, te od danas i na svim drugim uobičajenim partnerskim radio postajama – slanjem audio ili tekstualnih izvješća. Usto, do daljnjeg ćemo ih povremeno objavljivati i na našim Facebook stranicama i na našem mrežnom portalu https://revijahak.hr/ kako bi i tim putem bile dostupne krajnjim korisnicima”, rekli su.

I danas se vozački ispiti iz nastavnih predmeta Upravljanje vozilom i Pružanje prve pomoći provode prema planu, a ispiti iz nastavnog predmeta Poznavanje propisa i sigurnosnih pravila provode se gdje je to moguće, ili su odgođeni. Tehnička pomoć na cesti pruža se putem poziva na broj 1987.

“Jučer smo pružili stotinjak intervencija pomoći na cesti te smo i danas i u budućem razdoblju dostupni svim vozačima i vozačicama. U međuvremenu intenzivno radimo na ponovnom uspostavljanju svih sadržaja i usluga koji su trenutno nedostupni korisnicima i članovima”, dodaju.



Inače, HAK je u utorak policiji zbog hakerskog napada podnio prijavu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI