Grmoja ‘zagrmio’ na HTV i Pusić: Komšić je pozivao na silovanje hrvatske predsjednice

N1 televizija

Mostov saborski zastupnik i politički tajnik Nikola Grmoja dotakao se HRT-ova poziva Komšiću te ga okarakterizirao kao sramotan, prenose BiH mediji. Grmoja je u svojem iskazu podsjetio na to da je Komšić pozivao na silovanje hrvatske predsjednice te nabijanje na kolac.

“Imate političko nasilje u Federaciji, imate govor mržnje na skupovima tog čovjeka, pozivanje na nabijanje na kolac, na silovanje hrvatske predsjednice, plakat koji je prošlog petka masovno popraćen ovacijama u Bosni, imate potom dan poslije preglasavanje Hrvata, našega prepolovljenog naroda u BiH.

Umjesto da  Vlada RH zauzme jasan stav o tome da isti bude proglašen nepoželjnim u Hrvatskoj, oni ga ugošćuju na državnoj TV kući. Pitam se čija je ovo država”, komentirao je Grmoja, a potom se dotakao i najave tužbe protiv gradnje Pelješkog mosta.

“Komšić nije Bosna i Hercegovina, on je političar bez stvarne političke moći, niti može pokrenuti bilo kakvu tužbu protiv Hrvatske, izjave mu služe tek kao parole kojima uveseljava Bošnjake. To je izjava za unutarnje bošnjačko političko tržište”, rekao je Mostovac.

Grmoja je ljut na HTV što promovira Komšića:

“HRT mu daje važnost. Umjesto da ga se potpuno ignorira”, kazao je Grmoja za Poskok.info, a potom se osvrnuo i na čestitku Željku Komšižu koju je u ponedjeljak uputila bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić.



“Čestitke Željku Komšiću za pobjedu na izborima za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Zahtjevan, složen i težak posao. Ako ima ikakve šanse za uspjeh, trebat će mu sva pomoć i podrška koju može dobiti, a ne opstrukciju i potkopavanje”, napisala je Vesna Pusić.

“To je samo dokaz tko je sve ove godine upravljao Hrvatskom. Na žalost, taj antidržavni establishment i danas čini dio vlasti u Hrvatskoj”, zaključio je Grmoja

Facebook Comments

Loading...
DIJELI