Grmoja otkriva koliko MOST osvaja mandata: ‘Ne vjerujemo HRT-ovim anketama. Bit ćemo iznenađenje izbora!’

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

HRejting objavio je nove predizborne ankete, sada za 5. 6. i 7. izbornu jedinicu.

Redom pljušte reakcije na rezultate anketa, a Nikola Grmoja iz MOST-a je prema njima siguran s mandatom u svojoj 6. izbornoj jedinici.

“Ja sam uvjeren da nas ruše u HRT-ovim anketama jer to su zapravo HDZ-ove ankete. Mi u svojim internim naketama vidimo pravo stanje, vidimo i stanje na terenu, slušamo ljude. Vjerujemo u dobar rezultat”, rekao je Grmoja i otkrio koliko mandata očekuju.

“Imat ćemo minimalno 10 mandata”, smatra Grmoja te je komentirao takozvanu skupinu smrti, odnosno drugu izbornu jedinicu gdje njihovu listu predvodi nezavisni Nino Raspudić.

Raspudić dokaz rušenja u anketama

“Ma sve vam govori o relevantnosti HRT-ove ankete to da Raspudić dobiva 4.7 posta i visi mu mandat. Prema našim informacijama tamo se borimo za drugi mandat. Sve ćete vidjeti nakon izbora”, rekao je Grmoja.



Prema političkom tajniku MOST-a, mandati koji prema anketama pripadaju HDZ-u, vjerojatno će se preliti na tih nekoliko MOST-ovih mandata koje oni predviđaju, a ankete ne.

“Vjerojatno će HDZ dobiti manje, a svaki naš mandat je mandat protiv najjačih stranaka. Vidjet će se sve na izborima, to je jedina prava anketa”, rekao je Grmoja te komentirao i poziciju još jednog njihovog pojačanja, vjeroučitelja Marina Miletića.

Napominje da se prema njihovim internim istraživanjima u 8. izbornoj jedinici gdje je nositelj Miletić natječu za drugi mandat.

Podsjećamo, MOST na ove izbore izlazi samostalno, nakon što su naprasno prekinuti pregovori s Domovinskim pokretom Miroslava Škore.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI