GRMOJA OPET ZAGRMIO: Saborski Rocky uzvratio Bačiću na uvrede! ‘Volim otvoren ‘fajt’, a nikad nisam spominjao nečije roditelje’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U najviše zakonodavnom tijelu u Hrvatskoj jučer se opet moglo čuti podosta grubih i neprimjerenih riječi što više nije običaj nego pravilo i nikog to ne iznenađuje. No granicu je ipak prešao HDZ-ov Branko Bačić. On je  ponižavajućim rječnikom govorio o zastupniku Mosta Nikoli Grmoji i njegovim roditeljima.

Nakon svađe s Mostovcima te nakon što je Grmoja, govoreći o problemima s pravosuđem spomenuo Branka (Kamalu) Bačića (djevojački Torbarina), Bačić je rekao kako Grmoju zovu u Metkoviću, nakon čega je uslijedio skandalozan dio o njegovim roditeljima.

“Grmoju u Metkoviću zovu da je škrtac, jer da bi kao saborski zastupnik mogao svojim roditeljima dati koju kunu da se ne sramote po samoposlugama”, rekao je Bačić o Nikoli Grmoji.

Nikad nisam spomenuo nečije roditelje ili djecu’

Prozvani zastupnik Grmoja sve je danas komentirao u Saboru komentirao i tu uvredu HDZ-ovog zastupnika prema njemu i njegovim roditeljima.



“Spomenuo je moju obitelj, nikad nisam spomenuo ničije roditelje ili djecu. Neću se nikada žaliti jer netko nastupa kao ja, ne smijem se žaliti čak ni kad prozivaju ispod pojasa. Nije mi zasmetalo, nastavit ću se još žešće boriti protiv Bačića i onih koji su napravili nered u pravosuđu, njegovih kumova”, rekao je Grmoja za N1.

‘Volim otvoreni fajt’

Dodao je, kada uputi strelicu prema nekome, on ju vrati.

“I sam nastupam bez rukavica, volim otvoreni fajt, nisam se žalio ni kada je premijer krenuo prema meni. Treba samo paziti da ne stradaju oni koji nisu izabrali biti dio političkog života”.

U obranu Bačića i njegova vokabulara stao je jutros i sam premijer Andrej Plenković.

“Što je Grmoja rekao njemu? Nije to prvi put da se roditelji spominju. Bačić sigurno nije njemu to rekao sam izazvan. Tisuću posto sam siguran da Bačić to nije rekao sam izazvan”, rekao je premijer braneći postupak u rječnik Branka Bačića.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI