GRMOJA NIJE OSTAO DUŽAN NI MILANOVIĆU! ‘Zašto ne koristi svoje ovlasti’? Stigao odgovor i Plenkoviću!

Foto: Luka Gerlanc/Cropix

Zastupnik Hrvatskog sabora iz redova Mosta Nikola Grmoja na društvenim mrežama osvrnuo se na aferu u INA-i te je poručio predsjedniku Hrvatskog sabora Gordanu Jandrokoviću kako bi trebao sazvati izvanrednu sjednicu.

Istu poruku uputio je i predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

“Jučer smo zatražili hitno sazivanje izvanredne sjednice Sabora zbog neviđene pljačke u INA-i, ali od Gordana Jandrokovića ni traga ni glasa. Ako već neće on, zašto predsjednik Republike Zoran Milanović ne iskoristi svoje ovlasti i ne sazove zastupnike?

Grmoja je također objavio novi status u kojem poziva na prosvjede ispred središnjice HDZ-a u Zagrebu 10. rujna.

Njegov status prenosimo u cijelosti.“Poruka ranjenoj korumpiranoj zvijeri koja je spremna na sve samo da ostane na vlasti i nastavi potkradanje hrvatskih građana

Ranjena korumpirana zvijer je kao pandan fotografiji Plenkovića i Jandrokovića s okrivljenim Škugorom, podastrla moju sliku s Brankom Kaloperom vlasnikom slastičarnice u Šibeniku kojega sam prvi i zadnji put vidio kad je sjeo za moj stol u toj slastičarni.

Da sam bar tada znao što ga sve muči, rekao bih mu da ne uzima pravdu u svoje ruke, nego da se bori legalnim sredstvima koliko god se to nekad činilo uzaludnim u ovakvoj Hrvatskoj.

“Znali ste što vaši kadrovi u Ini planiraju”

Ja nisam znao što će Branko Kaloper napraviti, ali vi ste itekako dobro znali što namjeravaju vaši kadrovi u INA-i, s kojima se niste samo slikali nego vas s njima vežu kumstva i prijateljstva, članstvo u stranci…

Zašto kažem da ste znali ?! Zato što to vaši kadrovi rade gdje god su imenovani!

Od INA-e do Janafa, od HEP-a do Hrvatskih šuma! Pa dovoljno je vidjeti kako je završila većina ministara koje je Plenković postavio!

Slikao sam se s Brankom Kaloperom, koji je i tada prije 7 ili 8 godina bio čovjek razočaran u sustav, ali koji je još vjerovao da se kroz sustav nešto može promijeniti. Zato je i tražio fotografiju s Petrovom tada uspješnim gradonačelnikom Metkovića.

Pozvao na prosvjed ispred središnjice HDZ-a

Naš je zadatak vratiti povjerenje ljudima kako se stvari mogu promijeniti i kako onih koji uzimaju pravdu u svoje ruke bilo što manje.

I ova neviđena krađa u Ini koja građane Hrvatske tjera u očaj i ogorčenje je ispit.

Ne smijemo dopustit da nasilje i rušenje institucija naše države postane izbor dijela naših građana. Ovu kriminalnu kliku treba demokratskim sredstvima maknuti s vlasti i poraziti na novim izborima!

Zato svi na prosvjed 10. rujna ispred središnjice HDZ-a u Zagrebu, ali miran i dostojanstven jer upravo oni žele kaos i nasilje kako bi ostali ”gore” i nastavili vladati i potkradati našu Domovinu!” napisao je Grmoja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI