Grmoja: ‘Mislim da više nitko ne može vjerovati Ivici Todoriću, svima je jasno da su se izvješća o Agrokoru lažirala’

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Govoreći o mogućoj postizbornoj suradnji, rekao je da će nakon izbora Most u Dubrovačko-neretvanskoj županiji surađivati sa svima koji toj županiji žele dobro, ali je izrazio određene rezerve prema suradnji s HDZ-om

Grmoja je u Dubrovniku na konferenciji za novinare komentirao prve Todorićeve riječi objavljene nakon izglasavanja lex Agrokora.

“Mislim da više nitko ne može vjerovati Ivici Todoriću, svima je jasno da su se izvješća o Agrokoru lažirala, to govore bivši direktori. Ispada da jedino za to nije znao Zdravko Marić i sadašnji premijer. Taj gospodarski monstrum u Republici Hrvatskoj nastao je pogodovanjem svih političkih elita dosad i dogodilo se da moramo spašavati taj koncern kako bismo spašavali gospodarski sustav”, rekao je Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta i kandidat te stranke za župana Dubrovačko-neretvanske županije, javlja Nova TV.

“Znamo tko su odgovorni za to, a naravno da je na Todoriću sada da taj svoj neuspjeh, koji može postati i neuspjeh Hrvatske, prebacuje na leđa nekoga drugoga i govori da situacija u Agrokoru nije tako loša kao što jest”, istaknuo je Grmoja.

Govoreći o mogućoj postizbornoj suradnji, rekao je da će nakon izbora Most u Dubrovačko-neretvanskoj županiji surađivati sa svima koji toj županiji žele dobro, ali je izrazio određene rezerve prema suradnji s HDZ-om.

“I nakon onih prvih izbora, kada smo dobili četiri mjesta u županijskoj Skupštini, rekli smo Branku Bačiću da ćemo podržati konstituiranje Skupštine, a ruke ćemo dizati ovisno o tome je li neki projekt dobar ili nije. Znate što je Bačić tada rekao? Lakše je nama kupiti Jambu. Eto, to je shvaćanje politike i tada smo ostali oporba i to smo bili četiri godine”, rekao je Grmoja, dodajući da su spremni surađivati sa svima koji politiku shvaćaju kao služenje građanima i općem dobru, a ne privatnim interesima.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI