GRMOJA IMA JOŠ KOMENTARA OKO IZJAVE HRVOJ ŠIPEK: ‘Nije normalno da premijer i glavna državna odvjetnica komuniciraju bez zapisnika ako želimo neovisnost DORH-a’

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja za N1 komentirao je izjavu Zlate Hrvoj Šipek.

“Sasvim je jasno da Plenković može ucjenjivati Zlatu Hrvoj Šipek reizborom,” replicirao je Nikola Grmoja glavnoj državnoj odvjetnici koja je bila na saslušanju pred Vijećem za praćenje borbe protiv korupcije.

“Nije normalno da premijer i glavna državna odvjetnica komuniciraju bez zapisnika ako želimo neovisnost DORH-a”, dodao je.

Grmoja smatra da je šefica Državnog odvjetništva dala niz problematičnih izjava: “Nije podmetanje klipova to što ja tražim da se neke stvari riješe, to je pomaganje institucijama i pravnoj državi!”

Ovaj zastupnik Mosta smatra da su pred HDZ-om novi korupcijski problemi: “Meni je jasan motiv Paladine da uđe u Vladu, on je zbog kaznenih prijava bivšeg partnera u velikim problemima pa se mogao nadati zaštiti. Ali koji je interes Plenkovića? Možda mu ga je podvalio Jandroković, s kojim je Plenković navodno u sve većem sukobu, navodno je upravo on agitirao za Paladinu”.Facebook Comments

Loading...
DIJELI