GRLIĆ-RADMAN OTVORIO NOVI FRONT: Milanović će poludjeti kad čuje! ‘Njegovo izražavanje je između režanja i laveža, samo ga slušajte’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman nakon sjednice Vlade komentirao je predsjednika Zorana Milanovića na samitu NATO saveza u Madridu.

Milanović je jučer pitao zašto nikoga iz MVEP-a ili Vlade nije bilo tamo.

“Pitajte Milanovića i kako je govorio, što je govorio, on je nepredvidiv, mnogi strani državljani njegovo ranga kažu da je nepredvidiv. Sudjelovati negdje gdje on može napraviti incident… Mi to ne znamo, kažem vam da smo sve pripremili da bi on mogao biti na samitu, sve što mu je trebalo, imao je. A koliko sam čuo, on je imao dovoljno vremena za šetnju i relaksaciju”, rekao je Grlić Radman.

Potom je komentirao predsjednikovu izjavu u kojoj je članove Vlade nazvao dvorskim ludama.

“Pitajte njega, takvim rječnikom koji je jezik ulice, postaje jezik politike pa se ona počne valjati ulicama, ako to govori predsjednik države koji nagrđuje samu instituciju na taj način, on je najveći predstavnik države koji mora imati moralni integritet i biti uzor. To što je izgovorio, da to ostavlja nas i naše prijatelje ravnodušnim? Njegov jezik i narativ i ne može biti primjer nikome jer gubi prijatelje, ako ste jučer vidjeli baš nije bilo nekakvog druženja među predsjednicima njegovog ranga, vidjeli ste što pišu strani mediji. Drago nam je da je Milanović sam vidio štetnost izjava i podržao ove dvije zemlje za članstvo NATO-a, a prije dva mjeseca je govorio da će svakoga proglasiti izdajnikom tko to potpiše”, kazao je Grlić – Radman.Kaže ima kućni odgoj, a predsjednik nema i nije mu teško kada ga Milanović vrijeđa.

“On valjda misli da je snaga akcija, uzdržavanje slabost, uvreda udarac, a njegovo izražavanje je između režanja i laveža. Samo ga slušajte!” poručio je hrvatski šef diplomacije.

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI