Grbin traži ispriku od Esih jer mu je oklevetala oca koji je bio branitelj

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Grbin tvrdi kako ga već duže vrijeme neki "opskurni" portali napadaju lažno na račun uloge njegovog oca u ratu

Peđa Grbin je preko svog Facebook profila prozvao saborsku zastupnicu Brunu Esih na ispriku zbog kleveti na račun njegovog oca.

Saborski zastupnik SDP-a tvrdi kako ga već duže vrijeme neki “opskurni” portali napadaju lažno na račun uloge njegovog oca u ratu. Grbin je napisao kako nije htio reagirati sve dok se tim napadima nije priključila facebook grupa potpore Bruni Esih, koja je podijelila objavu sa HOP portala. 

Grbin je napisao kako su portali napisali krivo ime njegovog oca te da je njegov otac bio u domobranskoj  bojni iz Pule. 

“Već nekoliko godina opskurni portali optužuju mog tatu da je za vrijeme Domovinskog rata ubijao hrvatske branitelje. Do sada smo to ignorirali jer se s takvim glupostima niti tata niti ja nismo imali namjeru baviti. Ali, kada takvu klevetu širi i ‘uvažena’ zastupnica Bruna Esih tada sam, na žalost, prisiljen reagirati.

‘Poštovana’ kolegice, za početak, moj se tata ne zove V. G. već Slavko Grbin. Kao i mnogi drugi Istrijani ’90.-ih stao je u obranu domovine i nikada se zbog toga nije busao u prsa jer je radio ono što je bila njegova dužnost. Uvrijedivši njega, uvrijedili ste Istru, Istrijane i hrvatske branitelje. Očekujem promptnu ispriku, a do tada dijelim nekoliko slika i link na povijest 1. domobranske bojne Pula, koje je moj tata bio član, možda nešto i naučite: https://hr.wikipedia.org/wiki/1._domobranska_bojna_Pula”, napisao je Grbin. 



Grbin traži ispriku od Esih jer mu je oklevetala oca koji je bio branitelj

Facebook Comments

Loading...
DIJELI