GRBIN ‘OKRZNUO’ PLENKOVIĆA I BEROŠA: ‘Oni se čude brojkama zaraženih, umjesto da rade svoj posao!’

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

“Obveza ljudi koji su dobili povjerenje građana je na važne funkcije dovesti ljude koji su ih dostojni, a ne osobe poput Kazimira Bačića koji služe kao kuriri za pokvarene političare. Možete vi donijeti najbolje zakone na svijetu, HDZ će uvijek naći način kako da ga okrene u svoju korist”, kazao je šef SDP-a, navevši da ako smatraju da je zakon o HRT-u toliko loš, premijer Plenković i ministrica kulture Obuljen Koržinek imali su pet godina da ga promijene.

Ističe da borba protiv korupcije mora biti točka okupljanja svih saborskih zastupnika, bili lijevi ili deni. “Ne boriš li se protiv korupcije onda si korumpiran”, kazao je za N1 Grbin.

Grbin smatra da je vođa oporbe u Hrvatskoj i dalje SDP:

“Glavni cilj nam je izboriti se za bolju Hrvatsku i po tome će nas građani procijeniti”, dodavši da je priča sa SDP-om predugo trajala, ali je došla kraju – jasno se zna tko je SDP i tko predstavlja SDP.

“Članovi SDP-a znaju tko ih predstavlja. Žao mi je svih koji odlaze, ali ostat ćemo jaki unatoč tome”, rekao je. Rastakanje članstva kaže Grbin nije masovno.



“Bernardića smo izbacili nakon što je odlučio ne provoditi odluke Glavnog odbora. Izbor je bio njegov”, rekao je, dodavši da ne želi komentirati njegove izjave pa poručio: “Možeš okupljati one koji žele biti upisani”, kaže Grbin i bivšim kolegama želi sve najbolje.

Dotaknuo se i upravljanja pandemijom.

“Što se tiče programa, strategije koje nema, možda je najbolji odgovor na to pitanje dao Beroš kada je rekao da su se on i premijer Plenković čudili broju zaraženih. Čude se porastu broja zaraženih umjesto da analiziraju, da rade, i to je razlog zašto je hrvatska borba protiv pandemije neuspješna.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI