Gradonačelnik: Krenite rješavati problem narkotika na ulicama, pitanje je vremena kada će se pojaviti još jedan ‘Filip Zavadlav’

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić osvrnuo se na problem narkotika na vrgoračkim ulicama, prozvao je MUP da počne rješavati taj problem, ali je i naložio vatrogascima da obave izvanredni liječnički pregled.

“Dosta! Nakon određenih reakcija građana, danas sam dao nalog zapovjedniku naših vatrogasaca da svi u DVD-u koje financiramo javnim novcem obave izvanredni liječnički pregled i kontrolu na moguće prisustvo nedozvoljenih opojnih sredstava. Iako je današnji nenajavljeni pregled bio obavezan, pregled nisu obavili baš svi iz njima znanih razloga. Pohvaljujem većinu koja se odazvala i zadovoljila rezultatima. Ovo je druga nenajavljena kontrola nakon prve provedene u ožujku. Nakon žutih kartona, idu crveni pa kome pravo, kome krivo.

Nemam ovlasti u radu DVD-a, ali dok sam gradonačelnik ne mislim financirati one koje izbjegavaju testove, a još manje više biti slijep kraj zdravih očiju. I ne samo to…ovaj status pročitat će mnogi pa ću biti do kraja jasan. Do sada sam molio odgovorne u MUP-u da krenu rješavati problem narkotika na našim ulicama. Granično smo mjesto. Krenite u akcije i prestanite voditi politiku nezamjeranja u malom gradu inače je pitanje vremena kada će se pojaviti još jedan “Filip Zavadlav”, napisao je Pranić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI