GRAD ZAVIJEN U CRNO: Tijekom intervencije, preminuo zagrebački vatrogasac

Nakon teške i neprospavane noći, Vatrogasna postrojba Zagreb izvijestila je kako je sinoć tijekom jedne od intervencija sanacije poplave jedan vatrogasac preminuo.

Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija preminuo je u 53. godini života.

“Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca. Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja”, stoji u emotivnom oproštaju zagrebačke vatrogasne postrojbe.

Kovačiću je pozlilo prilikom ispumpavanja vode iz jednog zagrebačkog stana, a unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI