Grad Karlovac i Bajagin menadžer oglasili se o famoznom koncertu

screenshot

Bajagin menadžer Gane Pecikoza je za Tanjug rekao da koncert nije ni bio potvrđen

Nakon glasina da je Bajagin koncert na Danima piva u Karlovcu otkazan zbog pobune branitelja, reagirale su i gradske vlasti.

“Grad od Festa nije tražio da mijenja program Dana piva, odnosno, već najavljeni Bajagin koncert, niti je dobio ikakav pisani zahtjev braniteljskih udruga da se to učini. Štoviše, nije bilo ni neformalnih zahtjeva da se otkaže Bajagin nastup”, rekla je za KAportal  dogradonačelnica Andreja Navijalić.

Dodala je da su vlasti, s obzirom na informacije koje su kolale po gradu, tražile da se uvaži mišljenje hrvatskih branitelja te da se vidi što se u tom konceptu može napraviti. Rekla je da se razgovarali i s organizatorima festivala i braniteljima “da se vidi programska shema i zatvori koncept”.

Inače je članica povjerenstva za organizaciju ove manifestacije i kaže da nije ništa novo da se izvođači mijenjaju i pred same Dane piva.

Bajagin menadžer Gane Pecikoza je pak za Tanjug rekao da koncert nije ni bio potvrđen. “Nitko nije mogao otkazati nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa ‘Bajage i Instruktora’ u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor nitko nije potpisao s organizatorima, tako da je nemoguće da otkažemo nešto za što nismo bili angažirani. Apsolutno je pravo svakog organizatora da dovede muzičare koje on želi. Nama je važno da sutra imamo veliki koncert u Puli, koji, eto, nikakvi branitelji nisu probali da spriječe”, rekao je Pecikoza.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI