Grabar-Kitarović: ‘Tražim istragu i stegovni postupak protiv Ive Raffanellija’

Boris Kovacev/Cropix

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović traži pokretanje istrage i stegovnog postupka protiv zapovjednika HRM-a Ive Raffanellija zbog snimke jurnjave po autocesti automobilom u kojem je bio i Raffanelli.

Nakon što je objavljena snimka na kojoj se vidi da automobil MORH-a u kojem je bio zapovjednik HRM-a Ivo Raffanelli, juri autocestom brzinom većom od 200 km/h, Dnevnik Nove TV doznaje da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zatražila pokretanje istrage i stegovnog postupka protiv zapovjednika Hrvatske ratne Raffanellija, piše Dnevnik.hr.

”Stvorio se sekundu pokraj mene na ulazu u tune. To je katastrofa, bilo je – ajme!”, rekao je čitatelj koji je na autocesti A1 na potezu od Dugopolja prema Zagvozdu snimio prebrzu vožnju MORH-ova vozila.

“Stigao sam ga da snimimo brzinu, na nekim mjestima vozio je 230 kilometara. Znam da sam i ja bio u prekršaju zbog brze vožnje, ali sam ga morao snimiti”, kazao je.

Iz MORH-a su ranije potvrdili kako zapovjednik nije bio na službenom zadatku, već se vraćao kući u Tučepe, ali i da je spreman snositi sankcije.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI