GORDAN MARAS O GRBINOVIM IZJAVAMA: ‘Ja znam da ne govori istinu’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Gordan Maras danas je na Facebooku objavio status u kojem kaže kako smatra da Peđa Grbin ne govori istinu oko aktualnih problema u SDP-u.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

“Koliko je Peđa Grbin iskren u ovom intervjuu za Jutarnji govore ovi odgovori kao razlozi za moje neučlanjivanje.

Dakle po njemu problemi u SDP Zagreb traju već više od deset godina i kako ih ja nisam uspio riješiti u protekle tri na sjednici GO sam dobio objašnjenje zašto se raspušta članstvo u Zagrebu pa tako i ja.

Ovo što je izjavio je toliko prijetvorno da sam u svom političkom životu rijetko kada čuo ovakvo muljanje, a čuo sam ih puno. Prvo, na toj sjednici Glavnog odbora je odlučeno da se na prijedlog Predsjedništva izbace pojedini članovi odbora iz Zagreba jer su napravili političku štetu u SDP Zagreb.



O meni kao članu GO i razlozima da me se neupiše ili izbaci (mislim da nisam jedini član koji nije ponovno upisan), niti riječi. Imao je predsjednik priliku objasniti kakvu sam ja štetu SDP-u napravio i za to dobiti povjerenje najvišeg tijela stranke kojeg sam član, ali nije jer štetu nisam napravio i podršku GO ne bi dobio.

Drugo, mene neupisuje kao fol jer sam vodio organizaciju zadnje tri godine, mada je prije govorio da nisam mogao više jer su me blokirali ljudi bliski bivšem predsjedniku, a Davora Bernardića koji je vodio organizaciju u Zagrebu sedam godina prije mene i po Grbinu uzrokovao problem upisuje.

Znači to sigurno ne može biti razlog. Neka kaže stvarni razlog. Suština svega je da ja nikada za razliku od njega ne bi tisuće članova zajedno sa svojim neistomišljenicima na ovaj način iza flanjke, netransparentno tjerao iz stranke. Ne bi lagao svojim kolegama i javnosti o razlozima zašto sam to učinio.

Ne bi na ovaj način slabio stranku jer tako direktno pomaže HDZ-u. Razlog mog neupisivanja je taj što ja i dalje imam veću podršku među preostalim članovima nego što to ima on. Vjerujete li Grbinu što govori ispod u Jutarnji list Zagreb? Ja znam da ne govori istinu.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI