Gordan Maras: Još nisam vidio liste, očekujem da sam na njima!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras za portal Otvoreno komentirao je najavljeno raspuštanje Sabora i raspisivanje prijevremenih parlamentarnih izbora.

“SDP je spreman za izbore. Osim toga, SDP je spreman preuzeti vlast i voditi državu. Ne bojimo se izbora i sigurni smo u sebe”, rekao je Maras i osvrnuo se na izborne liste te vidi li sebe na njima.

“Još nisu izašle službene liste. Ja sam već nekoliko puta išao na izbore i očekujem da sam opet tu. Spreman sam, HDZ trebamo skinuti s vlasti”, jasan je čelni čovjek zagrebačkog SDP-a i mogući pretendent na gradonačelničku poziciju.

Maras je u petak u Hrvatskom saboru gotovo 6 sati iznosio amandmane bez pauze. Jedan od najaktivnijih zastupnika oporbe, redom je iznosio amandmane o nizu tema: kuće, vrtiće, škole, hotele i kulturne institucije stradale u nedavnom potresu koji je pogodio Zagreb, nedonošenje Zakona o obnovi Zagreba, kako HRT krši Ugovor potpisan s Vladom…

“Neću odustati, nastavit ću dalje”, u petak je govorio Maras nastavljajući iznositi svoje amandmane. To je činio sve do skoro 20 sati da bi, završavajući s maratonskim iznošenjem i obrazlaganjem preko 130 amandmana, koji su redom svi odbijeni, Maras na kraju kazao:



“Skoro šest sati nismo imali mogućnosti ni sjesti ni uzeti pauzu. Eto, dragi birači kakav je HDZ. HDZ je bezosjećajan, bešćutan, sebičan. U HDZ-u gledaju samo sebe, poručio je Maras.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI