Glavašević prokomentirao istinu koja bi SDP-ovcima mogla zagorčati božićne blagdane

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Glavašević je, vezano uz rezultate o SDP-u, poručio da se u stranci nakon Božića moraju suočiti s nekim neugodnim istinama

SDP-ov Bojan Glavašević na svojem je Twitter profilu komentirao istraživanja izbornih preferencija građana na kraju godine.

Posljednji ovogodišnji Crobarometar pokazao je da SDP ima najgori rejting u zadnje tri godine i nalazi se ispod 20 % podrške birača.

Rezultati su posebno porazni kada uzmemo u obzir da je to već treći mjesec pada u anketama, kao i da je vodeća oporbena stranka pala u odnosu na prošli mjesec na 4,5 %.

HDZ se izdvojio na vrhu s podrškom skoro trećine birača, a Živi zid se približio socijaldemokratima sa skoro 12,4 % potpore.

Glavašević je, vezano uz rezultate o SDP-u, poručio da se u stranci nakon Božića moraju suočiti s nekim neugodnim istinama:



Nakon Božića, svi mi u vodstvu @SDPHrvatske trebamo se suočiti s nekim neugodnim istinama i odlukama.Ima nas koji smo to učinili još davno. Izabran sam da se borim za progresivnu,europsku Hrvatsku. Svi koji su mi dali povjerenje trebaju znati da ne namjeravam odustati”, napisao je Glavašević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI