GLAVAŠ ŽESTOKO UDARA NA ‘STARE’ KOLEGE, SVE IM JE SASUO U LICE! ‘Gnjide su kupili stanovima, no sve im džabe bit ću pobjednik na kraju’

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Branimir Glavaš javio se na svom Facebooku te je napisao  objavu o svojim “progoniteljima koji su lažno plasirali u javnost kako je Den Haag tražio njegovo suđenje”.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Evo kako se stvarala umjetno stvorena medijska psihoza linča u hrvatskoj javnosti, kada je politička zločinačka osovina (Sanader, Šeks, Bajić) odlučila progoniti me, na izmišljenim i montiranim optužbama. Tada su lažno plasirali u javnost kako Den Haag traži moje suđenje.

Sve je to bila jedna obična laž. Večernji list (21.7.2005.), ali i drugi mediji su danima, tjednima, mjesecima i godinama medijski “pumpali”, kako je Haški tribunal protiv mene dostavio dokumentaciju Bajiću koja me tereti i teško optužuje za ratne zločine, s nalogom kako me se treba suditi da bi Hrvatska ispunila uvjete iz pretpristupnih pregovora, poglavlja 23, radi ulaska Hrvatske u EU.

Međutim, sve je to bila najobičnija laž skrojena u HDZ-ovoj političkoj kuhinji 2005. godine. Haški tribunal nije DORH-u protiv mene dostavio niti jednu kompromitirajuću informaciju, jer da je, to bi bilo u sudskom spisu koji broji danas gotovo 13 000 stranica, ali ništa od dokumenata iz Haaga.U spisu nema ništa, osim lažnih iskaza onih koje su kupili da lažno svjedoče protiv mene. Za lažna svjedočenja par tih gnjida su kupili stanovima, poslovima, uhljebničkim zapošljavanjem, opraštanjem i ukidanje presuda presuđenim kriminalcima, ali sve će im biti zabadava! Na kraju, ja ću biti pobjednik”, istaknuo je Glavaš.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI