General Sačić ‘oderao’ Plenkovića i Vladu: Raspišite izbore, vi ste sramota!

HU-benedikt

Željko Sačić, umirovljeni hrvatski general i političar, relativno često komentira političku situaciju u zemlji na svojem Facebook profilu.

Ovaj puta je u svojoj objavi pitao sve najbitnije institucije i suradnike tih institucija rade li uopće ili su na godišnjem odmoru, možda na skijanju. Prozvao ih je zbog situacije u Savudriji, točnije zbog toga što nitko ništa ne poduzima u vezi te situacije.

“Predsjedniče Vlade RH, predsjednice RH,predsjednice Sabora RH..ministre obrane, unutarnjih,vanjskih poslova.. tajne i javne sluzbe, civilne i vojne,… članovi Odbora za nacionalnu sigurnost, Domovinsku sigurnost pri Uredu Predsjednice, potpredsjednici Vlade, savjetnici u Vladi, savjetnici predsjednice, novoimenovani Macane. Radite ili skijate..??. Pa jel vi čitate novine, gledate TV.. slušate radio??.. čitate li policijska izvješća iz Istre.??.. napadnuti smo, okupiraju nam državni teritorij, a vi , kao papagaji ponavljate..da “ćete naći odgovor” za kazne lokalnim ribarima, sa kojima bezočno manipulirate na njihovu, ali i štetu svih nas!!… čak ste za tu svrhu, pazi sad, angažirali i ministra poljoprivrede…!!??.. sramota.. za što primate plaću,??.. prisegnuli ste na Ustav, znadete li što tamo piše za takove slučajeve organiziranog, pravnog i stvarnog napada na Republiku Hrvatsku…??.. ako znadete, a ne poduzimate ništa, ništa učinkovito.. onda ste sudionici tog agresivnog zločinackog poduhvata… a ako ne znate što napraviti, vezane su vam ruke, ako morate šutjeti , onda raspišite izbore, hrvatski narod će pronaći one koji znaju, hoće i mogu zaštititi definitivno ugrožene vitalne hrvatske nacionalne interese, kako na unutarnjem tako i na vanjskopolitičkom području.. Hrvati, građani RH, nakon svega što smo prošli posljednjih 27 godina, mi ipak zaslužujemo nesto ..bolje..puno bolje!!”, stoji u objavi.

Facebook / Željko Sačić
Facebook Comments

Loading...
DIJELI