Frendica Josipe Rimac pala državni ispit unatoč vezi, drugi put dobila nevjerojatnu pomoć: ‘Riješit ćemo’

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bivša tajnica u Ministarstvu uprave i nekadašnja gradonačelnica Knina Josipa Rimac pod Uskokovom je istragom, između ostalog, i zbog toga što je svojim prijateljima i stranačkim kolegama navodno pomagala srediti prolazak na državnim stručnim ispitima.

Nova saznanja o toj aferi donose još jednu bizarnu stvar. Kako doznaje Telegram, Rimac je svojoj prijateljici, matičarki iz Knina, pokušala srediti državni ispit, no ona je bila toliko loša da je svejedno pala.

Riječ je o Jeleni Drlje, 34-godišnjoj matičarki u Upravnom odjelu za opću upravu Šibensko-kninske županije koja je sada, zbog tog muljanja sa stručnim ispitom, također pod istragom Uskoka.

Istražitelji su utvrdili da je Jelena Drlje još 13. studenoga 2018. Josipi Rimac počela Whatsappom slati poruke. Napisala joj je da uskoro polaže državni stručni ispit za matičara i da joj treba pomoć, stoji u porukama koje su pronašli inspektori.

“Mogu li dobiti pitanja?”, pitala je, navodi se među dokazima, Jelena Drlje Josipu Rimac. Ona joj, zabilježeno je, odgovara da će sve biti u redu i dodaje: “Riješit ćemo. Dobit ćeš sve što treba”, jedne su od poruka koje su si dvije prijateljice pisale.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI