FRED MATIĆ IZVRIJEĐAO KOLINDU: ‘Ne poštujem je, apsolutna nula od čovjeka. Ali poštujem i poštivao sam instituciju predsjednika’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnik u EU parlamentu Predrag Fred Matić komentirao je sukob Zorana Milanovića i Josipa Đakića, a onda izvrijeđao Kolindu Grabar-Kitarović.

“Ne poštujem je, apsolutna nula od čovjeka. Ali poštujem i poštivao sam instituciju predsjednika. No nju kao osobu ne. Đakić je trebao pregristi i doći na poziv predsjednika. A što misli o Milanoviću, neka misli najgore ako hoće, to je njegovo pravo”, rekao je Matić za N1.

“Mislim da je predsjednik pogriješio kad je rekao da je Đakić propalica. Propalica je onaj koji je nešto proćerdao pa nema ništa. Đakić nikako nije propalica, a puno pridjeva bi mu se dalo prišiti, najviše negativnih. Prije rata nije imao ništa, bio je nitko i ništa, a sad ima problema s ispunjavanjem imovinske kartice. Domovinski rat, to je nama naša borba dala”, rekao je Matić.

Dobio je poziv da dođe u Knin, ali kaže da ove godine “nije mogao doći”.

“Od 26 obljetnica bio sam na najmanje 20. Kad osjetim potrebu, ja dođem. I sami znate da se takvi događaji politiziraju i ne bih htio biti dio ove priče”, rekao je Matić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI