(FOTO) Trump se susreo s Theresom May, kroz Bijelu kuću prošetali držeći se za ruke

screenshot

Trump je pak istaknuo da se nada "fantastičnom odnosu" s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, ali da je moguće da do toga neće doći

Američki predsjednik Donald Trump u Bijeloj kući primio je prvoga stranog državnika, tj. državnicu. U skladu s izjavama još iz predizborne kampanje u kojima je hvalio Brexit, bila je to premijerka koja će ga predvoditi, Britanka Theresa May.

“Dani britanskog i američkog interveniranja u suverenim zemljama, u pokušaju da svijet prepravimo na svoju sliku, prošli su. Ali ne možemo ni samo stajati po strani u slučaju stvarne prijetnje”, izjavila je May uoči susreta.

Po završetku susreta na konferenciji za novinare kazala da sankcije Rusiji treba zadržati sve dok Moskva u potpunosti ne ispuni svoje obveze iz sporazuma iz Minska. Dodala je i da je u razgovoru s Trumpom on dao snažnu potporu NATO-u.

Trump je pak istaknuo da se nada “fantastičnom odnosu” s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, ali da je moguće da do toga neće doći.

Daily Mail U. K. ubrzo je nakon susreta objavio fotografiju Trumpa i May koji kroz Bijelu kuću prolaze držeći se za ruke.



Untitled1

Daily Mail

Facebook Comments

Loading...
DIJELI