(FOTO) Što je našoj Predsjednici? Je li u Njemačku išla na čajanku, brati cvijeće ili razgovarati o sigurnosti?

Twitter

Naša Predsjednica kao da je otišla na neku finu čajanku... Sva se zaigrala

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na otvorenju 53. Münchenske sigurnosne konferencije te održala niz bilateralnih sastanaka. Nakon sastanka s predsjednikom Republike Azerbajdžana Ilhamom Alijevim i predsjednikom Islamske Republike Afganistana Ashrafom Ganijem hrvatska Predsjednica kazala je kako su se vodili razgovori o vrlo konkretnim stvarima, kao što su gospodarska suradnja i snaženje trgovine i investicija.

Na marginama sigurnosne konferencije predsjednica Grabar-Kitarović održala je i sastanke s finskim predsjednikom Sauliem Väinämöm Niinistöm i bugarskim predsjednikom Rumenom Radevim te s predsjednikom Republike Poljske Andrzejom Dudom s kojim je razgovarala o predstojećem sastanku Inicijative triju mora u Poljskoj, u srpnju ove godine.

Iako se službeno nije sastala s nikakvim predstavnicima američke vlasti, naša Predsjednica susrela se, onako usput, s američkim potpredsjednikom Mike Penceom.

“Drago mi je da dijelimo jednak entuzijazam za zajednički rad za dobrobit naših država te za snažne odnose Hrvatske i SAD-a”, napisala je Grabar-Kitarović na svojem Twitter profilu.

Promatrajući tako fotografije koje je naša Predsjednica objavila na Twitteru sa susreta s tim državnicima primijetili smo kako se Kolinda Grabar Kitarović po jednom sigurno istaknula. Zapravo odskakala je. A to je po svojim odjevnim kombinacijama. Kolinda Grabar Kitarović toliko se zaigrala da ispada da dolazi iz najveselije, najoptimističnije i najprosperitetnije zemlje na svijetu.



Promatrali smo i muškarce i žene oko naše Predsjednice: crno, tamnoplavo, sivo, crno, crno, op op…netko se zaigrao i nabacio crveni šal – al’ je u crnoj opravi, pa opet red tamnosivog, crnog…. A Naša Kolinda? Crvena haljina, haljina sa šarenim, veselim cvjetnim uzorcima, žute cipelice, ljubičasta haljinica sa šljokicama… Ma samo što nije cvijet u kosu stavila.

Ok, moramo priznati – na neki način nam je i simpatično to sve… Bolje to nego babasta Angela Merkel, ali opet, djeluje nekako neprimjereno poziciji, poslanju, susretima. Draže bi nam bilo da nas predstavlja kao karizmatična, snažna, glasna zagovarateljica svoje zemlje, naša Predsjednica – u sivom, nego kao veseli curetak, da ne kažemo tajnica (bez uvrede svim tajnicama) sa osmijehom i ulagivačkim, beskičmenim tonom.

Desk
Twitter
Desk
Twitter
Desk
Twitter
Desk
Twitter
Desk
Twitter
Desk
Twitter
Desk
Twitter

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI