(FOTO) MARK ZUCKERBERG JE NA VISU? ‘ZAKUPIO JE ZELENU ŠPILJU’: ‘Odala’ ga superjahta koja nije mogla ostati nezamijećena!

Kod Visa je viđena superjahta Ulysses koja je trenutno u vlasništvu Marka Zuckerberga, osnivača Facebooka i desetog po redu najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Informaciju o boravku poznatog Amerikanca na Visu su nam dojavili čitatelji.

Htjeli su ući u Zelenu špilju koja se nalazi nedaleko od Visa i malog otoka Budikovca.

Upravo su s tog otočića fotografirali superjahtu na kojoj navodno boravi Mark Zuckerberg. 

Planovi su se našim čitateljima pomrsili jer im ulazak u špilju nije bio dopušten. Naime, čovjek koji radi na ulazu je rekao kako je špilja rezervirana sljedećih sat i pol vremena i to upravo od strane Marka Zuckerberga.Kontaktirali smo Turističku zajednicu grada Visa, gdje ne znaju ništa o Zukerbergovom dolasku ni boravku na otoku.

Jahtu je kupio u rujnu prošle godine za 150 milijuna dolara, što je gotovo milijardu kuna, prenosi vipyachtworld, internetski portal kompanije Ada Yacht koja se bavi proizvodnjom i prodajom jahti.

Osim ostalih luksuznih sadržaja, jahta ima privatni helikopter, manji brod, automobil i motocikl. Može primiti 30 ljudi u 15 apartmana.

Za mjesečno održavanje jahte vlasnik treba izdvojiti 2 milijuna dolara, što je oko 12 i pol milijuna kuna.

Za to je potrebno i osoblje, točnije njih 43 koji na jahti rade i spavaju, a osigurano im je 20 apartmana.

Jahtu je Zuckerberg kupio od novozelandskog milijardera Graemea Harta koji je poznat po svojoj ljubavi prema luksuznim stvarima. Rođen 1955. godine, Hart je radio kao vozač autobusa, no obogatio se i sada se njegovo bogatstvo procjenjuje na 8 milijardi dolara, odnosno više od 50 milijardi kuna.

Foto: Dnevno.hr

 

Foto: Dnevno.hr

 

Foto: Dnevno.hr

 

Foto: Dnevno.hr

 

Foto: Dnevno.hr

 

Foto: Dnevno.hr

 

Foto: Dnevno.hr

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI