(FOTO) KRAJ POTRAGE KOD ŠIBENIKA: Uhićen mladić osumnjičen za smrt oca i majke!

Stiv Ciniik

Policija je u nedjelju poslijepodne, nakon cjelodnevne potrage, na području Tribunja uhitila mladića

Jutros oko 11.15 sati nakon dojave u Čisti Velikoj u svojoj kući pronađen je mrtav 45-godišnjak, pripadnik Specijalne jedinice policije Split, javila je PU splitsko dalmatinska.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o stravičnom kaznenom djelu. Naime, 45-godišnjeg policajca M.Š. ubio je njegov 19-godišnji sin. U svog oca ispucao je pet ili šest metaka iz njegovog službenog pištolja, piše Slobodna Dalmacija. 

Tijek događaja:

19.14 Policija je u nedjelju poslijepodne, nakon cjelodnevne potrage, na području Tribunja uhitila mladića (18) kojeg sumnjiče za smrt roditelja u Čistoj Velikoj. Tijekom  uhićenja došlo je do pucnjave, a mladić je ranjen.

18.40 Mladić koji je ubio oca u obiteljskoj kući živ je te su netočne informacije da je počinio samoubojstvo. Specijalci su ponovno upali u Čistu Veliku i okružili jednu kuću. Čuje se urlanje ‘tu je, tu je!’, piše Jutarnji list.



Policajci su poručili građanima da ne izlaze na ulicu i da se zaključaju u kuću.

17.55 Pronađeno je žensko tijelo u selu Mol Polača. Radi se o majci, a leš je pronađen na polju prema Stankovcima. Policija je navodno pronašla i leš ubojice koji je počinio samoubojstvo


Podsjećamo, policija je od jutra tragala za mladićem koji se navodno skrivao u jednom stanu u Šibeniku i naoružan je..

Kako piše Slobodna Dalmacija,  ubojstvo se dogodilo u subotu u poslijepodnevnim satima. Tijelo poginulog 45- godišnjaka nađeno je tek u nedjelju ujutro, nakon što je navodno brat supruge poginulog 45- godišnjaka više puta zvao na fiksni telefon.

Budući da se nitko nije javljao, šurjak poginulog je zvao policiju, koji su pronašli tijelo stradalog pokriveno dekama,što je očiti znak da ga j e ubojica pokušao sakriti.

Jutarnji list piše  da je 19-godišnjak je u subotu navečer bio s prijateljima u jednom vodičkom kafiću kojima se navodno povjerio da je napravio nešto grozno, ali nije jasno je li im rekao što je točno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Obitelj je, inače, koristila dva automobila, no nijednoga u nedjelju nema pred obiteljskom kućom u Čistoj Velikoj, piše Jutarnji

“Došla je policija s dugim cijevima i ispraznili su cijeli kafić sportskog centra Mandalina, a onda se naoružani uputili prema jednoj kući tu u blizini. Raspitivali su se gdje je kućni broj na koji idu. Tražili su obitelj 17-godišnje djevojke  koja je navodno cura osobe koju povezuju s tim užasnim događajem u Čistoj Velikoj. Nakon toga sve su blokirali i više nitko nije mogao u Mandalinu niti iz kvarta” ispričao je za šibenik.in očevidac jutrošnjih događaja

“Nakon dojave, u mjestu Čista Velika u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac, pripadnik Specijalne jedinice policije Split. Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj”, navodi šibenska policija.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI